Actualitate

Șofer, condamnat de CA Cluj la 1 an de închisoare cu suspendare! A înjurat un polițist care l-a oprit în trafic

Curtea de Apel Cluj a condamnat definitiv la 1 an de închisoare cu suspendare, pentru că a înjurat un polițist care l-a oprit în trafic.

Polițist, înjurat de un șofer pe care l-a oprit în trafic / Foto: Inspectoratul Județean de Poliție Cluj - Facebook Polițist, înjurat de un șofer pe care l-a oprit în trafic / Foto: Inspectoratul Județean de Poliție Cluj - Facebook

 

 


Este vorba despre un bărbat din Năsăud care a fost cercetat pentru ultraj și care i-a spus cuvinte greu de reprodus polițistului, scrie clujust.ro.

 


„Agentul șef adjunct de poliție S.V.A, s-a deplasat la portiera șoferului, s-a prezentat, i-a precizat scopul pentru care a fost oprit și i-a solicitat să-i înmâneze documentele personale și cele ale autoturismului, la care inculpatul U.C. i s-a adresat cu «ce m**ții mă-tii îți trebuie, suge-mi-ai... să-mi sugi p...», proferându-le de mai multe ori la adresa agentului de poliție, înmânându-i totuși certificatul de înmatriculare și polița RCA, cu mențiunea că permisul de conducere și cartea de identitate nu dorește să le înmâneze”, se arată în decizia instanței.

Citește întreaga știre pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Medic rezident, condamnat la închisoare pentru că și-a înjunghiat un coleg într-un apartament din Cluj-Napoca. Victima, la un pas de moarte

Tânără babysitter din Cluj-Napoca, condamnată la închisoare după ce a pus anunțuri false cu apartamente pentru Untold

Ultimele Stiri
abonare newsletter