Actualitate

Incendiu la parterul unui bloc, pe strada Teodor Mihali! Focul ar fi pornit de la neglijența unui fumător

Un incendiu a izbucnit la parterul unui bloc de pe strada Teodor Mihali, într-un spațiu de depozitare.

Incendiu la un spațiu de depozitare pe strada Teodor Mihali / Foto: ISU Cluj Incendiu la un spațiu de depozitare pe strada Teodor Mihali / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au fost solicitați să intervină la un incendiu care a pornit într-un spațiu de depozitare aflat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Teodor Mihali.

 


Mai multe materiale depozitate acolo au luat foc, cel mai probabil din cauza neglijenței unui fumător, potrivit ISU Cluj:

„Solicitare pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins o incintă folosită pentru depozitare, amenajată sub scara de acces dinspre exterior într-un spațiu comercial, situat la parterul unui bloc de locuințe, de pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca.


La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, unde au găsit ușa spațiului comercial și a incintei respective deteriorate de flăcări. Nu au fost persoane care să solicite consult medical și nici măsuri de evacuare a locatarilor din apartamentele blocului. Cel mai probabil focul a pornit de la o neglijență privind fumatul”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Macabru! Bărbat mort de mai mult timp, găsit într-o fântână din Unguraș, Cluj

O conductă spartă a INUNDAT B-dul Nicolae Titulescu! „Gheorgheni și posibil alte zone rămân fără apă” VIDEO

abonare newsletter