Actualitate

L-AȚI VĂZUT? Un bătrân de 70 de ani din Cășeiu a dispărut

Un bătrân de 70 de ani din Cășeiu a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia și poliția îl caută pe bătrânul dispărut.

Un bătrân de 70 de ani din Cășeiu a plecat de acasă și nu s-a mai întors/ Foto: IPJ Cluj Un bătrân de 70 de ani din Cășeiu a plecat de acasă și nu s-a mai întors/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un bătrân de 70 de ani din comuna Cășeiu, județul Cluj, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia și poliția îl caută pe bătrânul dispărut.

 


„La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați despre faptul că numitul Cociș Silviu, în vârstă de 70 de ani, a plecat voluntar la data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 15.00 de la locuința sa din comuna Cășeiu, sat Cășeiu, iar până în prezent nu a mai revenit”, a transmis IPJ Cluj.

SEMNALMENTE 

  • înălțime 1.65 m , 60 kg,  păr grizonat, ochi căprui, forma feței - alungită
  • la momentul plecării bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de fâș în carouri, pantaloni de trening de culoare închisă și pantofi de culoare maro deschis.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul plecat voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii continuă să caute un bărbat DISPĂRUT din 2014! În urmă cu 8 ani acesta a venit la Cluj să-și caute un loc de muncă. FOTO

Tânărul din Cluj-Napoca dat dispărut a fost găsit spânzurat într-o pădure din Bistrița

abonare newsletter