Actualitate

Nereguli silvice la o firmă din Câmpia Turzii. Firma s-a ales cu amendă și cu lemnul confiscat. FOTO

O firmă din Câmpia Turzii s-a ales cu amendă în urma unui control al polițiștilor cu reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj. Ce nereguli au for găsite?

O firmă din Câmpia Turzii s-a ales cu amendă în urma unui control al polițiștilor cu reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj/ Foto: IPJ Cluj O firmă din Câmpia Turzii s-a ales cu amendă în urma unui control al polițiștilor cu reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj/ Foto: IPJ Cluj

 

 


 

O firmă din Câmpia Turzii s-a ales cu amendă și cu lemnul confiscat în urma unui control al polițiștilor cu reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj. 


 

„La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, alături de reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj, au derulat activități pe linia prevenirii și combaterii tăierii, transportului, depozitării și comercializării ilicite a materialelor lemnoase.


În acest context, în cadrul verificărilor efectuate, la o locație de depozitare a materialelor lemnoase situată pe raza municipiului, a fost constatată lipsa din stocul faptic a cantitații de 48,356 mc material lemnos (lemn rotund din specie rășinoasă). În cauza a fost aplicată o sancțiune contravențională, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform prevederilor Legii 171/2010.

De asemenea, a dispusă confiscarea cantității de 48,356 mc material lemnos, în valoare de 9671,2 lei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Transport ILEGAL de lemn, în Baciu. Atât lemnul, cât și camionul au fost confiscate

Ministerul Mediului propune un ajutor de 150 lei pe metru cub pentru lemnul de foc destinat încălzirii

Ultimele Stiri
abonare newsletter