Actualitate

După vremea plăcută revin temperaturile cu minus, în Cluj! Vezi cum va fi vremea de Crăciun

Vremea se schimbă radical în Cluj. Temperaturile vor scădea semnificativ, iar pe timpul nopții se vor înregistra valori cu minus.

Vremea se schimbă radical în Cluj/ Foto: depositphotos.com Vremea se schimbă radical în Cluj/ Foto: depositphotos.com

 

 


Frigul revine în forță și pune stăpânire pe mai multe zone din țară, inclusiv Cluj. 

 


Conform site-ului AccuWeather, vremea va fi mai rece la începutul acestei săptămâni, fiind înregistrate temperaturi cu minus pe timpul zilei.

Prognoza meteo pentru toată săptămâna în Cluj-Napoca

Luni, 19 decembrie, vremea va fi deosebit de rece în Cluj-Napoca. Maxima zilei va fi de -2 grade Celsius, iar minima de -8 grade Celsius. Potrivit prognozei, ceața își va face simțită prezența.


Marți vremea rămâne la fel de rece ca și în ziua precedentă. Pe timpul zilei vor fi așteptate 0 grade Celsius, iar pe timpul nopții -5 grade Celsius. Soarele va fi scump la vedere, cerul fiind în mare parte acoperit de nori.

Ziua de miercuri vine cu temperaturi puțin mai ridicate, dar nu scăpăm pe timpul nopții de gradele cu minus. Maxima zilei este de 3 grade Celsius, iar minima de -2 grade Celsius.


Joi, 22 decembrie, cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Pe timpul zilei vor fi așteptate 4 grade Celsius, iar pe timpul nopții -2 grade Celsius. 

Vineri, 23 decembrie, vremea se încălzește. Chiar dacă temperaturile vor fi mai ridicate decât în zilele precedente, cerul va fi acoperit de nori aproape în totalitate. Maxima zilei este de 5 grade Celsius, iar minima 2 de grade Celsius.


Ajunul Crăciunului nu vine cu ninsoare pentru clujeni, iar temperaturile vor fi mai ridicate pentru data din calendar. Maxima zilei va ajunge la 5 grade Celsius, iar pe timpul nopții vor scădea temperaturile la 0 grade Celsius.

Prima zi de Crăciun aduce șanse de ploaie înghețată pe timpul nopții. Pe timpul zilei vor fi 5 grade Celsius și șansele de ploaie/ninsoare sunt aproape inexistente. Pe timpul nopții vor scădea temperaturile la -3 grade Celsius, iar meteorologii anunță câteva reprize de ploaie înghețată și burniță, șansele de precipitații fiind de 62%.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Imagini ca rupte din film, pe Vârful Vlădeasa, Cluj! Ninsoare și viscol puternic la munte. VIDEO

Unde te poți bucura de zăpadă în acest weekend? Zonele din Cluj în care a nins abundent. FOTO/VIDEO

abonare newsletter