Actualitate

Hoață de 21 de ani, arestată preventiv pentru că a „spart” un birou și a furat 22.000 de lei, în Huedin

Hoață din Huedin, arestată preventiv. O tânără de 21 de ani a „spart” biroul unei firme și a furat 22.000 de lei.

Tânără de 21 de ani din Huedin, arestată pentru furt calificat / Foto: depositphotos.com Tânără de 21 de ani din Huedin, arestată pentru furt calificat / Foto: depositphotos.com

 

 


La data de 29 noiembrie, magistrații Judecătoriei Huedin au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, față de o tânără de 21 de ani, cercetată într-un dosar penal pentru furt calificat.

 


Pe 15 noiembrie, în intervalul orar 09:30 – 12:00, hoața ar fi pătruns într-un birou situtat pe strada Republicii din orașul Huedin, iar dintr-o borsetă aflată pe un corp de mobilier ar fi furat suma de 22.000 de lei.

„În acest context, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Huedin au efectuat activități investigativ-operative împreună cu Serviciul Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, care au condus la identificarea autorului faptei, stabilind faptul că este vorba despre o tânără de 21 de ani.


La data de 29 noiembrie, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore, iar în aceeași zi a fost prezentată magistraților Judecătoriei Huedin în vederea dispunerii altei măsuri preventive. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Inconștiență! Șofer „rupt” de beat, prins în timp ce conducea pe strada Clinicilor. Ce alcoolemie avea?

O persoană a suferit un accident vascular pe Calea Florești! Ambulanța SMURD, la fața locului

Ultimele Stiri
abonare newsletter