Actualitate

Mascații din Cluj au intrat din greșeală peste un bărbat în casă la 5 dimineața, în căutarea unui „cap al mafiei”: „Ne scuzați!”

Mascații din județul Cluj au dat năvală în casa unui bărbat nevinovat și l-au imobilizat pentru că l-au încurcat cu un „cap al mafiei”, care ar fi furat hârtie igienică în valoare de 44.000 de euro.

Mascații din Cluj au intrat din greșeală peste un bărbat nevinovat în casă la 5 dimineața / Foto: captură ecran - observatornews.ro Mascații din Cluj au intrat din greșeală peste un bărbat nevinovat în casă la 5 dimineața / Foto: captură ecran - observatornews.ro

 

 


Un bărbat nevinovat din Dej s-a trezit cu mascații în casă, la 5 dimineața, din cauza unei confuzii. Poliția îl căutau pe „capul mafiei hârtiei igienice”, care stătea într-un alt apartament din blocul respectiv, scrie observatornews.ro.

 


„Am ieşit din dormitor, se auzeau bătăi puternice în uşă. Deschide, poliţia, poliţia. Eu am crezut că este o glumă. Am deschis uşa cum o deschid acum. M-au prins de mână, mi-au sucit mâna la spate şi m-au pus jos”, a spus bărbatul nevinovat, conform sursei citate.

Polițiștii au făcut această greșeală fiindcă la avizierul de la bloc apartamentele apăreau într-o ordine greșită. După ce situația a fost clarificată și mascații au văzut că au greșit, și-au cerut scuze și au plecat, însă bărbatul spune că va merge în instanță.


„Am greşit! Da. Ne scuzaţi că v-am deranjat!”, ar fi spus mascații.

Acest lucru s-a întâmplat în data de 13 decembrie, când polițiștii din Dej au efectuat percheziții la 5 locuințe ale unor bărbați cercetați pentru că au furat hârtie igienică în valoare de 220.000 de lei (circa  44.700 de euro) și o vindeau la alte magazine.

CITEȘTE ȘI:

Bătaie și furt pe stradă, în Cluj! Mascații i-au săltat pe bărbații care au pornit conflictul. VIDEO

VIDEO. INTERLOPII care fac legea în Turda, saltați de MASCAȚI. Infracțiuni în lanț: de la camătă la PROSTITUȚIE

abonare newsletter