Actualitate

Un tânăr de 29 de ani din Cluj, arestat la domiciliu, s-a SINUCIS! Apropiații spun că a căzut în depresie

Un tânăr de 29 de ani din Gherla, județul Cluj, s-a sinucis în apartamentul în care era plasat sub arest la domiciliu. Apropiații spun că ar fi căzut în depresie în ultima perioadă.

Un tânăr din Gherla s-a sinucid / Foto: depositphotos.com Un tânăr din Gherla s-a sinucid / Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr de 29 de ani s-a sinucis în Gherla în cursul zilei de marți. Acesta s-ar fi spânzurat în apartamentul în care era arestat la domiciliu, pe strada Clujului

 


Polițiștii s-au deplasat în jurul orei 11:00 la locuința tânărului, aflat în arest la domiciliu, însă nimeni nu a răspuns la ușă. Astfel, polițiștii au solicitat sprijinul pompierilor care i-au lăsat în interiorul locuinței, în care aceștia suspectau că se afla bărbatul. 

Când au pătruns în apartament, pompierii și polițiștii l-au găsit mort pe tânăr. Când a fost examinat cadavrul nu au fost găsite urme de violență. Datele au indicat un suicid, iar cercetările continuă sub infracțiunea de „ucidere din culpă”.


„ La data de 13 decembrie, în jurul orei 11.00, polițiștii s-au deplasat la un imobil de pe strada Clujului din municipiul Gherla  pentru a verifica un bărbat în vârstă de 29 de ani, care se afla în arest la domiciliu, însă nu a răspuns nimeni la ușă, aceasta fiind asigurată. Întrucât exista suspiciunea că bărbatul s-ar afla în interior, polițiștii au solicitat sprijinul pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla, care au reușit să le permită accesul în interior.

În locuință, polițiștii l-au găsit pe bărbat spânzurat cu o frânghie de tocul unei uși, acesta fiind declarat decedat de către echipajul medical. În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență, cauză decesului urmând a fi stabilită în urma autopsiei medico-legală. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis, pentru monitorulcj.ro, IPJ Cluj.


Apropiații săi spun că tânărul ar fi căzut în depresie, după ce a fost cercetat într-un caz de distribuire de substanțe interzise, scrie gherlainfo.ro.

Ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare a fost cu o fotografie cu Leonardo DiCaprio ținând un pahar în mână, iar pe poză era scris : „Închin acest pahar în sănătatea acelor «prieteni» care astăzi nu mă mai caută, pentru că nu mai au nici un interes!”


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Sinucidere în Zorilor. O tânără de 18 ani a MURIT după ce s-a ARUNCAT de la etaj, pe strada Observatorului. FOTO

Un tânăr s-a sinucis după o decepție în dragoste. Victima a lăsat un mesaj de adio pe Facebook

Ultimele Stiri
abonare newsletter