Actualitate

Un bărbat din Cluj, arestat după ce a încălcat ordinul de protecție și și-a bătut tatăl

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Bonțida și-a agresat fizic tatăl deși avea înterdicție de a se apropia de acesta.

Un bărbat și-a agresat fizic tatăl deși avea ordin de interdicție /FOTO: depositphotos.com Un bărbat și-a agresat fizic tatăl deși avea ordin de interdicție /FOTO: depositphotos.com

 

 


Bărbatul de 34 de ani a intrat în casa tatălui său, deși avea interdicție de a se apropria la mai puțin de 100 de metri de acesta, după care l-a agresat fizic, lovindu-l cu palma. 

 


„La data de 12 decembrie a.c., magistrații Judecătoriei Gherla au dispus arestarea preventivă față de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bonțida, bănuit de comiterea infracțiunilor de violența în familie și încălcarea măsurilor instituite prin ordinul de protecție. 

La data de 11 decembrie a.c., jurul orei 04.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați despre existența unei stări conflictuale, provocată la un imobil din localitatea Bonțida. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul în vârstă de 34 de ani s-ar fi deplasat la locuința tatălui său, deși prin ordinul de protecție avea obligația de a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de el. Totodată, acesta și-ar fi agresat tatăl, lovindu-l cu palma.


Polițiștii l-au condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor, iar în baza probatorului administrat l-au reținut pentru 24 de ore. În continuare acesta a fost prezentat instanței de judecată, fiind dispusă măsură arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor instituite prin ordinul de protecție.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Ordin de protecție, emis împotriva unui bărbat din Cluj care și-a bătut concubina când era beat

Pericol public. Un șofer din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv. Fără permis, a fost prins băut la volan de fiecare dată când l-a oprit Poliția

Ultimele Stiri
abonare newsletter