Actualitate

Accident GRAV cu trei mașini, în Florești. Martor: „Se șicanau și mergeau la intimidare” FOTO

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de luni spre marți în Florești la ieșirea spre Gilău. În accident au fost implicate trei mașini.

Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de luni spre marți în Florești la ieșirea spre Gilău/ Foto: INFO Trafic jud. Cluj - Facebook Un accident rutier grav a avut loc în noaptea de luni spre marți în Florești la ieșirea spre Gilău/ Foto: INFO Trafic jud. Cluj - Facebook

 

 


Trei mașini au fost implicate în noaptea de luni spre marți într-un accident de circulație în Florești la ieșirea spre Gilău, în jurul orei 0:40.

 


Potrivit unui martor, în accidentul rutier au fost implicate trei mașini (Golf 5, Passat B6, BMW X5). 

Accident Florești/Foto: INFO Trafic jud. Cluj
Accident Florești/Foto: INFO Trafic jud. Cluj

„Am fost depășit prin dreapta și stânga de cei cu Passat și BMW. Veneau dinspre Gilău. Eu aveam aprox 100 km/h înainte de intrare în Florești și ăștia deduc peste 150. Se șicanau și mergeau la intimidare. După ce am fost depășit la 5 10 secunde se întâmplă accidentul cu golf ul care venea dinspre Cluj”, a declarat șoferul.


UPDATE ORA 00:20

Accident în Florești/ Foto: IPJ Cluj

„La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 00.25, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Florești.

Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, respectiv un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca, la km 486+777 m. ar fi efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu alte 2 autoturisme.


În urma impactului, atât conducătorul auto în vârstă de 28 de ani, cât și un alt conducător auto în vârstă de 25 de ani, au necesitat îngrijiri medicale.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.


Accident în Florești/ Foto: IPJ Cluj

CITEȘTE ȘI:

Un șofer de 25 de ani a accidentat mortal un pieton minor. Accidentul a avut loc lângă Gherla

Trei mașini distruse și o victimă într-un accident în județul Cluj. Șoferul vinovat ar fi fost drogat și a fugit de la locul faptei!

De ce au loc accidente între Cluj și Jucu? Linia continuă se calcă „în veselie”. Trebuie parapete? VIDEO

abonare newsletter