Actualitate

Accident pe Calea Florești! O femeie a fost rănită GRAV și transportată la spital.

Un accident rutier grav s-a produs între două mașini pe Calea Florești din Cluj-Napoca. O femeie a fost rănită.

Accident soldat cu o victimă pe Calea Florești / Foto: depositphotos.com Accident soldat cu o victimă pe Calea Florești / Foto: depositphotos.com

 

 


Unul dintre șoferi, o femeie de 60 de ani, a fost transportată la spital în urma impactului dintre cele două mașini, pe Calea Florești.

 


„La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 20.40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe Calea Florești din municipiu Cluj-Napoca.

Din primele informații, coliziunea față-spate s-ar fi produs între 2 autovehicule conduse le direcția Florești spre Cluj-Napoca. În urma impactului, o femeie în vârstă de 60 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a necesitat îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Cluj.


Potrivit ISU Cluj, victimă acuză dureri la nivelul coloanei cervicale.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Trei mașini distruse și o victimă într-un accident în județul Cluj. Șoferul vinovat ar fi fost drogat și a fugit de la locul faptei!

Emil Boc la Bruxelles, despre reducerea accidentelor rutiere. „Atenție la permisele acordate tinerilor”. La Cluj, metroul și centura metropolitană vor crește nivelul de siguranță

Ultimele Stiri
abonare newsletter