Actualitate

Trei mașini distruse și o victimă într-un accident în județul Cluj. Șoferul vinovat ar fi fost drogat și a fugit de la locul faptei!

Un accident de circulație în care au fost implicate nu mai puțin de trei mașini a avut loc vineri noapte lângă Luna. O persoană a fost rănită din cauza unui șofer care ar fi fost drogat. El a fugit de la locul faptei.

Intervenție accident rutier. Sursă foto arhivă ISU Cluj Intervenție accident rutier. Sursă foto arhivă ISU Cluj

 

„Accidentul s-a produs în jurul orei 22.30, pe DN 15 E60, în afara localității Luna, fiind implicate trei autovehicule. Din primele cercetări s-a stabilit că autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani, din județul Mureș, care se deplasa în direcția municipiului Câmpia Turzii ar fi intenționat, fără a continua, depășirea autoturismului care îl preceda, în zona de acțiune a indicatorului depășire interzisă. A acroșat însă respectivul autoturism, iar ambele autovehicule au fost proiectate pe sensul opus, într-un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. A fost rănită o femeie de 33 de ani, pasager în autoturismul conducătorului auto de 72 de ani”, transmite IPJ Cluj.


Polițiștii spun că după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto de 29 de ani a părăsit locul accidentului.

„A fost depistat, ulterior, cu sprijinul polițiștilor orașului Iernut, iar testarea cu aparatul drugtest a acestuia a indicat prezența substanțelor interzise, fiind astfel condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice. Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise și părăsirea locului accidentului”, au mai spus oamenii legii.

CITEȘTE ȘI:

Un șofer de 25 de ani a accidentat mortal un pieton minor. Accidentul a avut loc lângă Gherla

Accident mortal în zona Clujana! Un bătrân a fost lovit de tren

Accident MORTAL la Luna. Bătrân de 85 de ani, spulberat de o mașină

Ultimele Stiri
abonare newsletter