Actualitate

Scandal monstru pe strada Piezișă, între șase bărbați! Trei bătăuși au fost plasați sub control judiciar

Mai mulți bărbați au fost implicați într-un nou scandal pe Piezișă. Trei dintre aceștia au fost plasați sub control judiciar.

Strada Piezișă/FOTO: Piezișa - Facebook Strada Piezișă/FOTO: Piezișa - Facebook

 

 


Șase bărbați au fost implicați într-un nou scandal pe strada piezișă. Făptașii au vârste cuprinse între 20 și 37 de ani. 

 


Trei dintre aceștia au fost reținuți timp de 24 de ore, iar ulterior prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca și plasați sub control judiciar. Polițiștii continuă cercetarea bărbaților din cauza deranjării liniștii publice.

„La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 04.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Piezișă, din aceeași localitate, mai mulți bărbați ar fi implicați într-o altercație. În baza activităților investigative desfășurate au fost identificați 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 37 de ani.


La data de 8 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat, trei dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști, iar ulterior, prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au fost plasați sub control judiciar. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Cluj.

Nu este prima dată în ultima vreme când se întâmplă așa ceva. Acum două săptămâni un băiat de 16 ani l-a băgat în spital pe un bărbat de 38 de ani.


Atunci bătaia a fost semnalată de un tânăr pe TikTok, aflat la fața locului. Vedeți VIDEO-ul de pe TikTok aici.

CITEȘTE ȘI:

Bătaie pe strada Piezișă! Un băiat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 de ani. VIDEO

Scandal într-un local din Cluj. Un tânăr a fost pus la pământ și încătușat de polițiști

Ultimele Stiri
abonare newsletter