Actualitate

Scandal într-un local din Cluj. Un tânăr a fost pus la pământ și încătușat de polițiști

Un scandal a izbucnit sâmbătă dimineața într-un local din Cluj-Napoca. Un tânăr a devenit recalcitrant după ce a fost nevoit să iasă din localul care s-a închis. Acesta a fost pus la pământ de polițiști și încătușat.

Un scandal a izbucnit sâmbătă dimineața într-un local din Cluj-Napoca/ FOTO: depositphotos.com Un scandal a izbucnit sâmbătă dimineața într-un local din Cluj-Napoca/ FOTO: depositphotos.com

 

 


Un scandal a izbucnit sâmbătă dimineața într-un local din municipiul Cluj-Napoca. Agenții de pază ar fi solicitat unui grup de persoane aflate în interior să părăsească localul, întrucât acesta s-a închis.

 


În acel moment, un tânăr ar fi devenit recalcitrant, iar agenții de pază au folosit spray lacrimogen.

Polițiștii sosiți la fața locului au pornit în urmărirea tânărului care a fugit din local, iar la scurt timp a fost pus la pământ și încătușat.


„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus verificări interne cu privire la intervenția în cadrul unui eveniment din data de 26 noiembrie a.c., produs în municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, la data menționată mai sus, în jurul orei 04.10, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre o stare conflictuală, izbucnită la un local de pe strada Republicii din municipiu.


Agenții de pază ar fi solicitat unui grup de persoane aflate în interior să părăsească localul, întrucât acesta s-a închis. În acel moment, un tânăr ar fi devenit recalcitrant, provocând scandal. Având în vedere aceste aspecte și pentru a putea evacua persoanele aflate în interior, agenții de pază au folosit spray lacrimogen și au sesizat polițiștii.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana responsabilă de scandal, această refuzând să se legitimeze, fugind de la fața locului. Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, iar la un moment dat, tânărul s-ar fi împiedicat, căzând la pământ. Polițiștii au folosit forța pentru a-l încătușa, ulterior stabilind că este vorba despre un tânăr, de 20 de ani, din Cluj-Napoca.


Cel în cauză a fost sancționat contravențional pentru provocarea de scandal și refuz de legitimare. De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, întrucât în timpul evacuării persoanelor din local, agenții de pază ar fi agresat o femeie. După analizarea elementelor relevate, se vor dispune măsuri în consecință”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bătaie pe strada Piezișă! Un băiat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 de ani. VIDEO

Scandal în trafic de la primele ore ale dimineții! Doi șoferi s-au luat la bătaie în Piața Lucian Blaga. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter