Actualitate

Accident GRAV în Jucu, între un TIR și două mașini, cu 4 victime! Intervine elicopterul SMURD. VIDEO

Un accident grav a avut loc în Jucu între un TIR și două mașini. La fața locului intervine elicopterul SMURD, patru ambulanțe și echipaje pentru descarcerare. Patru victime, dintre care trei încarcerate.

Accident grav în Jucu, soldat cu trei victime / Foto: Info Trafic jud. Cluj Accident grav în Jucu, soldat cu trei victime / Foto: Info Trafic jud. Cluj

 

 


Accidentul este soldat cu patru victime, dintre care trei sunt încarcerate.

„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut în localitatea Jucu. În accident sunt implicate un autocamion și două autoturisme. Sunt patru victime, iar trei dintre acestea încarcerate. Din primele informații, toate victimele sunt conștiente, dar prezintă multiple traumatisme. La misiune a fost alocat și elicopterul SMURD de la Jibou.


Accident cu două mașini și un TIR în Jucu / Foto: infotraficromania.ro

De asemenea, intervin două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD și două SAJ. Intervenția e în dinamică”, a transmis ISU Cluj.

Traficul rutier este blocat pe durata intervenției ISU.


UPDATE: Toate victimele, transportate la spital cu ambulanțe

Două persoane au fost încarcerate într-o mașină și la fel și șoferul TIR-ului. Toate victimele au suferit multiple traumatisme și vor fi transportate la spital de urgență. 


Accident teribil în Jucu/ Foto: ISU Cluj

„Salvatorii au găsit la fața locului două persoane încarcerate într-un singur autoturism, un bărbat de 55 de ani și o femeie de aproximativ 70 de ani. În afara acelui autoturism se afla o femeie de aproximativ 50 de ani. De asemenea, în autocamion era un bărbat încarcerat, de aproximativ 50 de ani. Cu toții au fost extrași și predați echipajelor medicale, care le oferă îngrijiri. În momentele următoare, ambulanțele SMURD și SAJ vor transporta victimele la spital. Din fericire, toate persoanele implicate în accident sunt conștiente și cooperante”, a transmis ISU Cluj ulterior.

UPDATE: IPJ Cluj a transmis detaliile referitoare la producerea accidentului.


„În jurul ore 14.45, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați despre producerea evenimentului rutier, în care au fost implicate trei autovehicule.

Din primele cercetări efectuate la locul accidentului rezultă că autoturismul condus de bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, la pătrunderea pe drumul național, cu intentia de a se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu autoturismul condus înspre municipiului Gherla, la volanul căruia se afla un bărbat de 55 de ani, din municipiul Dej.
Ulterior impactului, cel din urmă autoturism a fost proiectat pe sensul opus, într-o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Au fost rănite 4 persoane, dintre care doi conducători auto, respectiv doi pasageri”, a transmis IPJ Cluj.

În urmă testării niciunuia dintre șoferi nu i-a fost găsit alcool sau substanțe psihoactive în sânge.

CITEȘTE ȘI:

Medicii clujeni au prelevat rinichii unei adolescente aflată în moarte cerebrală în urma unui accident grav în Sibiu

Accident teribil la Negreni. Un bărbat A MURIT. Mașina în care se afla s-a lovit de un camion

Ultimele Stiri
abonare newsletter