Actualitate

Mașină răsturnată la Gădălin. O tânără de 20 de ani a fost rănită

O mașină s-a răsturnat joi după-masă pe drumul dintre localitățile Jucu și Gădălin. O tânără de 20 de ani a fost rănită și va fi transportată la spital.

Mașină răsturnată la Gădălin. O tânără de 20 de ani a fost rănită. FOTO: IPJ Cluj Mașină răsturnată la Gădălin. O tânără de 20 de ani a fost rănită. FOTO: IPJ Cluj

 

 


UPDATE: La data de 1 decembrie, în jurul orei 15.20, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DJ161, în afara localității Jucu de Sus.

 


 

Din primele informații, o tânără în vârstă de 20 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe sectorul de drum menționat mai sus, după un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior rasturnându-se în afara părții carosabile.


În urma evenimentului, tânăra a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Testarea acesteia cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.


Știrea inițială

Pompierii din Cluj-Napoca intervin la un accident petrecut cu puțin timp în urmă pe drumul dintre localitățile Jucu și Gădălin. O mașină s-a răsturnat, o tânără de 20 de ani fiind rănită. 

Medicii de pe Ambulanță au consultat-o pe aceasta la fața locului și o vor transporta la spital, a transmis ISU Cluj.


„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut între localitățile Jucu și Gădălin. Un autoturism este răsturnat, iar salvatorii au găsit în afara acestuia o tânără care primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Victima  în vârstă de 20 de ani este conștientă, cooperantă, și va fi transportată în momentele următoare la spital. Pompierii asigură totodată măsurile PSI. La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare”, a transmis purtătorul de cuvând al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a petrecut accidentul mortal din Izvoru Crișului? O femeie a murit și un bărbat a fost rănit. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter