Actualitate

Cum s-a petrecut accidentul mortal din Izvoru Crișului? O femeie a murit și un bărbat a fost rănit. FOTO/VIDEO

Un accident mortal a avut loc, marți, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului, județul Cluj. În accident au fost implicate o mașină și un camion plin cu sare.

Un accident mortal a avut loc, marți, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului, județul Cluj/ FOTO: ISU Cluj Un accident mortal a avut loc, marți, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului, județul Cluj/ FOTO: ISU Cluj

 

 


Un accident mortal a avut loc, marți, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului, din județul Cluj. În accident au fost implicate o mașină și un camion.

 


Din primele informații, șoferița mașinii a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contra sens unde s-a lovit frontal cu un camion încărcat cu sare.

 


În urma impactului, camionul s-a răsturnat și șoferul rănit. Din nefericire, femeia care se afla la volanul mașinii a fost scoasă moartă din mașină.

Un accident mortal a avut loc, marți, între localitățile Șaula și Izvoru Crișului/ FOTO: Info Trafic jud.Cluj/ Facebook

„În jurul orei 13.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe DN 1, km 521+150m, în afara localității Izvoru Crișului.


Din primele cercetări s-a constatat faptul că o conducătoare auto, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și semiremorcă).

Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto și rănirea bărbatului aflat la volanul camionului, în vârstă de 37 de ani, din județul Harghita.


Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Momentan traficul a fost reluat pe un sens”, a transmis IPJ Cluj.

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL între un camion și o mașină în Izvoru Crișului. O femeie a murit. VIDEO/FOTO

Accident între o mașină și o autoutilitară, în Livada! Doi bărbați au fost transportați la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter