Actualitate

Clujenii dornici să scape de oraș pentru minivacanță s-au lovit de nervi și trafic bară la bară. FOTO

Minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie i-a determinat pe mulți clujeni să scape de aglomerația urbană din oraș. Din păcate, entuziasmul lor a început să dispară imediat ce au urcat în mașină.

Minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie i-a determinat pe mulți clujeni să scape de aglomerația urbană din oraș/ FOTO: Info Trafic Cluj-Napoca/Facebook Minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie i-a determinat pe mulți clujeni să scape de aglomerația urbană din oraș/ FOTO: Info Trafic Cluj-Napoca/Facebook

 

 


Weekendul prelungit de Sfântul Andrei și 1 Decembrie i-a determinat pe mulți clujeni să scape de oraș și să meargă spre munte sau într-o zonă mai puțin aglomerată. 

 


Din păcate, entuziasmul șoferilor a început să dispară imediat ce au urcat în mașină. Traficul la ieșirile din Cluj este îngrozitor, iar șoferii stau bară la bară.

Un șofer i-a avertizat pe ceilalți participanți la trafic să ocolească zona Izvoru Crișului, coloana de mașini întinzându-se pe kilometri întregi.


„Direcția Cluj Oradea, la Izvoru Crișului, ocoliți dacă puteți”, a avertizat șoferul.

Direcția Cluj-Oradea/FOTO: Info Trafic Cluj-Napoca/Facebook

În zona Izvoru Crișului mai mulți șoferi s-au plâns de faptul că se stă în coloană.


„18:25.Încă se stă. Nu știu dacă e din același motiv (accidentul mortal de marți-n.red), dar stăm de 30 de min la intrarea în Izvoru Crișului dinspre Cluj”, „18:27, Încă se stă”, au avertizat doi șoferi.

Coloană de mașini în zona Izvoru Crișului/ FOTO: Info Trafic jud. Cluj/Facebook

Alt șofer se plânge că traficul este blocat la ieșirea de pe autostradă, în sensul giratoriu de la Câmpia Turzii.


„Accident la ieșirea de pe autostradă, în sensul giratoriu de la Câmpia Turzii - e blocat sensul e poliția acolo dar aproape deloc nu fluidizează -doar cei de pe autostradă au lăsat să treacă. Cine vrea să iasă din Câmpia stau”, a semnalat un alt șofer.

Traficul este îngreunat și în Florești, în urma unui accident pe strada Avram Iancu.

„Atenție Șoferi, accident pe strada Avram Iancu ( Florești ) vis a vis de Brico. Vreo 4-5 mașini implicate. Păstrați distanța!”, „Am făcut 20 de min de la Kaufland Câmpului până la Billa...evitați zona dacă puteți”, au transmis doi șoferi.

 

CITEȘTE ȘI:

Minivacanță, vin! Locuri de vizitat și activități pentru petrecerea minivacanței de Sfântul Andrei și 1 Decembrie

Accident MORTAL între un camion și o mașină în Izvoru Crișului. O femeie a murit. VIDEO/FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter