Actualitate

Incendiu la mansarda unui bloc de pe strada Stejarului din Florești. FOTO

Un incendiu a izbucnit la un balcon de la mansarda unui bloc de pe strada Stejarului din Florești. Pompierii au intervenit de urgență.

Incendiu pe strada Stejarului din Florești / Foto: Facebook Incendiu pe strada Stejarului din Florești / Foto: Facebook

 

 


Pompierii au intervenit pe strada Stejarului din Florești la un incendiu izbucnit la mansarda unui bloc.

 


Incendiul a pornit de la balconul unui apartament și a fost stins la scurt timp de la sosirea pompierilor la fața locului:

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu incipient, care a izbucnit în balconul unui apartament, situat în mansarda unui bloc de locuințe de pe strada Stejarului din localitatea Florești.


Proprietarul a intervenit cu mijloace de primă intervenție asupra focarului, până la sosirea pompierilor. Flăcările au fost stinse imediat după sosirea echipajului de intervenție, acestea manifestandu-se doar în balconul apartamentului. În aceste momente se fac verificări pentru a se asigura că nu există posibilitatea de propagare a arderii prin elementele acoperișului sau prin izolația blocului.

Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical și nu au fost necesare măsuri de evacuare a locatarilor”, a transmis ISU Cluj.


În ultimul an, foarte multe incendii au avut loc în Florești, inclusiv la blocuri de pe această stradă. Multe au lăsat oameni pe străzi. Mai multe detalii aici: 

Familiile din Cluj afectate de incendii primesc bani de la Guvern. Retrospectiva incendiilor care au lăsat clujenii pe străzi în 2022

 


UPDATE: Incendiul ar fi pornit de la o defecțiune a instalației electrice:

„Echipajele de intervenție s-au retras de la locul incendiului, au ars un cablu electric, un stâlp de susținere din lemn și izolația exterioară, pe o suprafață de aproximativ doi metri pătrați. Cauza probabilă este o defecțiune a instalației electrice”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Pădurea Făget, distrusă de motociclete și mașini off-road! Vinovații: „Nu îmi puteți da atâtea amenzi câte pot eu plăti” VIDEO

Bătaie pe strada Piezișă! Un băiat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 de ani. VIDEO

abonare newsletter