Actualitate

O mașină a intrat în stâlp în comuna Iara, Cluj! O femeie și un bărbat, consultați de echipajul SMURD. FOTO

Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp, în comuna Iara din Cluj. O femeie și un bărbat au fost consultați la fața locului de echipajul SMURD.

Mașină făcută praf în accidentul de la Iara / Foto: ISU Cluj Mașină făcută praf în accidentul de la Iara / Foto: ISU Cluj

 

 


ISU Cluj a anunțat că un accident rutier s-a produs pe DJ 107M, între localitățile Buru și Surduc, comuna Iara din Cluj, în jurul orei 15:12.

 


Ulterior, echipajul ajuns la fața locului a informat că este vorba despre o singură mașină, iar din fotografia primită cu mașina avariată se pare că șoferul a condus-o direct într-un stâlp.

În urma impactului cu stâlpul, un bărbat și o femeie au fost consultați de echipajul SMURD, dar din fericire nu au necesitat transportul la spital pentru îngrijiri medicale mai complexe:


„La evenimentul respectiv au fost trimise o autospecială și un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Băișoara. La fața locului a fost găsit un autoturism avariat, iar ocupanții erau ieșiți din acesta. O femeie și un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au fost consultați de către echipajul SMURD, fără a fi transportați la spital”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE ORA 18:10

„Azi, 26 noiembrie, în jurul orei 15.05, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DJ 107M, între localitățile Surduc și Buru.


Conform primelor date, conducătorul unui autoturism în vârstă de 79 de ani, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp din beton.

Evenimentul rutier a fost soldat cu pagube materiale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Turda, produs de o femeie care conducea pe contrasens! Trei MINORI, duși de urgență la spital

Accidente pe bandă rulantă și intrări pe contrasens pe A3! Cauza: breteaua de la Gilău a fost proiectată PROST

Ultimele Stiri
abonare newsletter