Actualitate

Accident rutier în comuna Ciucea! Un bărbat, grav rănit, a fost transportat la spital. FOTO

Un accident rutier s-a produs miercuri în comuna clujeană Ciucea. Un bărbat de circa 70 de ani a fost grav rănit și transportat la spital cu ambulanța.

Accident soldat cu o victimă în comuna Ciucea / Foto: ISU Cluj Accident soldat cu o victimă în comuna Ciucea / Foto: ISU Cluj

 

Pompierii au intervenit miercuri la un accident rutier petrecut în localitatea Vânători din comuna Ciuca, soldat cu o victimă. 


 

Un bărbat de circa 70 de ani care a suferit mai multe traumatisme a fost transportat la spital de urgență cu ambulanța:


„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Vânători, comuna Ciucea. La fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism avariat cu ocupanții ieșiți din acesta. 

Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost consultat și transportat la spital de către echipajul SMURD pentru investigații și îngrijiri medicale. La prima evaluare, bărbatul era în stare de conștiență, era cooperant și prezenta mai multe traumatisme”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident feroviar mortal în apropierea Gării din Cluj: Un bărbat a fost prins sub garnitura de tren

Culiță Sterp, aroganță din cale afară şi cu zâmbetul pe buze la instanţă. A depus plângere împotriva controlului judiciar

Ultimele Stiri
abonare newsletter