Actualitate

Accident feroviar mortal în apropierea Gării din Cluj: Un bărbat a fost prins sub garnitura de tren

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a scoate o persoană surprinsă sub o garnitură de tren în apropierea depoului CFR din municipiul Cluj-Napoca.

Bărbat accidentat mortal de tren în Cluj-Napoca/ cpatură foro: ISU Cluj Bărbat accidentat mortal de tren în Cluj-Napoca/ cpatură foro: ISU Cluj

 

 


Un bărbat a fost prins sub o garnitură de tren, miercuri, în apropierea depoului CFR din Cluj-Napoca. Pompierii clujeni au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD. Accidentul i-a fost fatal.

 


Din păcate, la fața locului aceștia au fost nevoiți să constate că victima prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

„Apelul de urgență a venit în jurul orei 14.30, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD. 


În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul solicitării, a fost găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Tragedie în apropierea Gării din Cluj

Polițiștii din cadrul Secției Regionale Transporturi Feroviare Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, la ieșirea din stația CFR Cluj-Napoca.


Potrivit IPJ Cluj, bărbatul de 46 de ani, din județul Mureș, a fost accidentat mortal de trenul care circula pe ruta Cluj-Napoca-Oradea.

„A fost declarat decesul unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, din județul Mureș, accidentat de trenul care circula pe relația Cluj Napoca – Oradea”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj. 


În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Trenul implicat în eveniment a întârziat aproximativ 50 minute, însă nu au fost alte trenuri afectate.

CITEȘTE ȘI:

Accident feroviar în Someșeni. Un bărbat de 50 de ani a murit

Accident feroviar în Cluj. Un bărbat a murit lovit de tren

abonare newsletter