Actualitate

Accident grav lângă Viișoara, Cluj! O femeie a fost transportată de urgență la spital

Un accident rutier s-a produs între două mașini în afara localității Viișoara din județul Cluj. O femeie a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

O femeie, transportată la spital după un accident în Viișoara / Foto: depositphotos.com O femeie, transportată la spital după un accident în Viișoara / Foto: depositphotos.com

 

 


Un accident s-a produs între două mașini, pentru că unul dintre șoferi nu a acordat prioritate.

 


În urma impactului, o femeie în vârstă de 56 de ani din Turda, care conducea una dintre mașini, a fost transportată la spital cu ambulanța:

„La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DJ 150, în afara localității Viișoara. Din primele date, coliziunea s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 68 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, și un autoturism condus de o femeie în vârstă de 56 de ani, din Turda.


În urma evenimentului, femeia a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportată la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Noi detalii în cazul lui Culiță Sterp! Manelistul era și DROGAT când a făcut accident în Piața Avram Iancu

Incendiu în Nadășu, Cluj! Trei anexe gospodărești, mistuite de flăcări. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter