Actualitate

Incendiu în Nadășu, Cluj! Trei anexe gospodărești, mistuite de flăcări. FOTO

Un incendiu a izbucnit, luni, în localitatea clujeană Nadășu. Trei anexe gospodărești au fost mistuite de flăcări.

Un incendiu a izbucnit, luni, în localitatea clujeană Nadășu/ FOTO: ISU Cluj Un incendiu a izbucnit, luni, în localitatea clujeană Nadășu/ FOTO: ISU Cluj

 

 


Un incendiu puternic a izbucnit, luni, în localitatea Nadășu. Trei anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări.

 


Intervenția pompierilor a durat mai bine de trei ore.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această după-amiază pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o bucătărie de vară, o magazie și o lemnărie situate în localitatea Nadășu, comuna Izvorul Crișului. 


Două autospeciale pentru stingerea incendiilor și un echipaj SMURD au fost dislocate la fața locului, unde au găsit anexele gospodărești cuprinse de flăcări, cu pericol de extindere la casa alipită de acestea.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de o oră, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice”, a transmis ISU Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu PUTERNIC la un depozit din Moscova. Înăuntru ar exista persoane blocate

UPDATE: Incendiu la un apartament situat la etajul opt, pe strada Teodor Mihali. Cauza probabilă a incidentului - fumatul în spații neprotejate

Spălătorie auto din Cluj-Napoca, cuprinsă de flăcări. De la ce a pornit incendiul? VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter