Actualitate

Mașină răsturnată între Mihăiești și Topa Mică, Cluj! 4 tineri au ajuns la spital. FOTO

Un șofer s-a răsturnat cu mașina între localitățile Mihăiești și Topa Mică, județul Cluj. Impactul a fost soldat cu patru victime.

În urma accidentului patru tineri au ajuns la spital/ FOTO: ISU Cluj În urma accidentului patru tineri au ajuns la spital/ FOTO: ISU Cluj

 

 


O mașină s-a răsturnat, duminică noaptea, între localitățile Mihăiești și Topa Mică din județul Cluj.

 


În urma accidentului patru tineri au ajuns la spital.

„Pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Gilău și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute după ce un autoturism s-a răsturnat între localitățile Mihăiești și Topa Mică.


La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, tip Terapie Intensivă Mobilă, și două echipaje SAJ, unde au găsit un autoturism avariat, în afara părții carosabile, și ocupanții ieșiți din acesta.  

Trei tineri și o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, au primit asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD și SAJ, fiind apoi transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Aceștia prezentau, la prima evaluare, multiple traumatisme, erau în stare de conștiență și erau cooperanți. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat pentru persoanele implicate în accident, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor, precum și alte măsuri de siguranță pentru salvatori și persoanele implicate în accident”, a transmis ISU Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a accidentat mortal o femeie de 70 de ani și a abandonat-o pe marginea drumului

Accident pe Autostrada A3 Transilvania, la Gilău. Trei răniți, transportați la spital - FOTO/VIDEO

abonare newsletter