Actualitate

„Marea de ceață” deasupra Clujului, văzută din avion. Imagini care îți taie respirația. FOTO

Ceața care a acoperit Clujul în ultimele zile a creat mai multe iluzii optice feerice. Senzația de „deasupra norilor” a putut fi simțită și de pe Dealul Feleacului, dar ceața văzută din avion a fost mai spectaculoasă.

Ceața care a acoperit Clujul în ultimele zile a creat mai multe iluzii optice feerice/ FOTO: Crina Pop/Facebook Ceața care a acoperit Clujul în ultimele zile a creat mai multe iluzii optice feerice/ FOTO: Crina Pop/Facebook

 

 


Ceața a fost nelipsită din județul Cluj în ultimele zile. Acest fenomen meteorologic s-a așternut atât peste municipiul Cluj-Napoca, cât și peste județ. 

 


Dacă ceața a creat o iluzie optică în Cheile Turzii, până la o plapumă peste municipiul Cluj-Napoca, văzută din avion pare o „mare de ceață” care se întinde peste tot orizontul.

În ultima perioadă, aproape în fiecare zi meteorologii au emis coduri galbene de ceață în județul Cluj. 


Ceața este văzută ca o mare problemă pentru șoferi fiindcă reduce vizibilitatea pe drum, iar condițiile meteo nefavorabile pot să ducă la accidente rutiere. Însă, în aceste imagini putem să observăm și o latură frumoasă a acestui fenomen meteo și să ne bucurăm de peisajul pe care ni-l oferă pe tot parcursul zilei.

 

CITEȘTE ȘI:

Imagine spectaculoasă din Cheile Turzii. Ceața a creat o iluzie optică de poveste. FOTO

POZA ZILEI. Clujul sub o plapumă de ceață. Imagini spectaculoase

Clujul acoperit de ceață. Imagini nebun de frumoase de la primele ore ale dimineții. VIDEO

abonare newsletter