Actualitate

Clujul acoperit de ceață. Imagini nebun de frumoase de la primele ore ale dimineții. VIDEO

În ultimele zile, ceața s-a așternut peste Cluj ca o plapumă. Imagini nebun de frumoase cu acest peisaj au fost surprinse la primele ore ale dimineții zilei de vineri.

Imagini incredibil de frumoase cu Clujul acoperit de ceață de la primele ore ale dimineții / Foto: monitorulcj.ro Imagini incredibil de frumoase cu Clujul acoperit de ceață de la primele ore ale dimineții / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Vineri dimineața, ceața s-a așternut peste Cluj-Napoca și a format un peisaj incredibil de frumos.

Acest peisaj a fost surprins în imagini video prima dată la ora 7:00 dimineața, iar mai apoi la ora 08:00. Filmarea a fost realizată în cartierul Gheorgheni.


Pe lângă Clujul acoperit de ceață, a fost surprins și un superb răsărit în imaginile video.

În ultima perioadă, aproape în fiecare zi Administrația Națională de Meteorologie (ANM) emitea coduri galbene de ceață în județul Cluj. Ceața este văzută ca o mare problemă pentru șoferi fiindcă reduce vizibilitatea pe drum, iar condițiile meteo nefavorabile pot să ducă la accidente rutiere.


Însă, în aceste imagini putem să observăm și o latură frumoasă a acestui fenomen meteo și să ne bucurăm de peisajul pe care ni-l oferă dimineața, când orașul este încă amorțit.

CITEȘTE ȘI:

Iarnă nebun de frumoasă, în Clujul de altă dată. GALERIE FOTO cu orașul acoperit de zăpadă

Imagini SPECTACULOASE cu eclipsa parțială de Soare de marți. Urmărește eclipsa LIVE/VIDEO

Etichete: ceata dimineata imagini
abonare newsletter