Actualitate

Vremea se răcește semnificativ în Cluj! Se întorc ploile și temperaturile scăzute

Iarna începe să-și facă simțită prezența. Potrivit meteorologilor, de la mijlocul săptămânii viitoare, vremea se va răci în majoritatea zonelor, inclusiv în Cluj.

Iarna începe să-și facă simțită prezența. Potrivit meteorologilor, de la mijlocul săptămânii viitoare, vremea se va răci în majoritatea zonelor/ FOTO: pixabay.com Iarna începe să-și facă simțită prezența. Potrivit meteorologilor, de la mijlocul săptămânii viitoare, vremea se va răci în majoritatea zonelor/ FOTO: pixabay.com

 

 


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 14 noiembrie - 12 decembrie 2022.

 


Potrivit meteorologilor, de la mijlocul săptămânii viitoare, vremea se va răci în majoritatea zonelor. La munte, la altitudini de peste 1.800 de metri, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Prognoza meteo în următoarea săptămână în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca în următoarea săptămână, potrivit prognozei AccuWeather:


  • Luni, 14 noiembrie: Maxima 12 grade Celsius, minima 2 grade Celsius. Șansele de ploaie sunt de 8%, iar cerul va fi în mare parte acoperit de nori.
  • Marți, 15 noiembrie: Parțial însorit, temperaturi maxime de 12 de grade Celsius, iar minime de 2 grade Celsius. Șansele de ploaie sunt de 8%.
  • Miercuri, 16 noiembrie: Cer în mare parte acoperit de nori. Șansele de ploaie cresc la 65%. Maxima zilei ajunge la 11 grade Celsius, iar minima la 5 grade.
  • Joi, 17 noiembrie: Șansele de ploaie cresc și mai mult (98%). Temperaturi maxime de 10 de grade Celsius, iar minime de 4 grade Celsius.
  • Vineri, 18 noiembrie: Cer în mare parte acoperit de nori. Șansele de ploaie sunt de 65%. Maxima zilei ajunge la 9 grade Celsius, iar minima va fi de un grad.

 

CITEȘTE ȘI:

Vreme rece în această săptămână la Cluj! Se întorc temperaturile negative

Joc de culori nemaipomenit. Toamna pe străzile din Cluj-Napoca. Cele mai frumoase fotografii

Toamnă spectaculoasă pe drumul dintre Mărișel și Măguri Răcătău. Imagini filmate din dronă - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter