Actualitate

Vreme rece în această săptămână la Cluj! Se întorc temperaturile negative

Vremea va rămâne rece în această săptămână, la Cluj. Meteorologii anunță că deși am scăpat de ploi, ne putem aștepta la nopți cu temperaturi negative.

Vremea va rămâne rece în această săptămână, la Cluj. Meteorologii anunță că deși am scăpat de ploi, ne putem aștepta la nopți cu temperaturi negative/ Foto: depositphotos.com Vremea va rămâne rece în această săptămână, la Cluj. Meteorologii anunță că deși am scăpat de ploi, ne putem aștepta la nopți cu temperaturi negative/ Foto: depositphotos.com

 

 


Vremea în Cluj rămâne deosebit de rece. 

 


Potrivit site-ului AccuWeather, maximele din această săptămână din Cluj nu vor mai depăși 18-19 grade Celsius, iar minimele vor ajunge și sub zero grade.

Luni, 17 octombrie, vom avea parte de un soare care va străluci cu putere pe cer. Chiar dacă pe cer nu vom vedea nori, temperaturile rămân scăzute. Pe timpul zilei vor fi așteptate 18 grade Celsius, iar pe timpul nopții doar 4 grade Celsius.


Prognoza meteo de marți arată asemănătoare cu cea din ziua precedentă.

Temperaturile scad și mai mult miercuri, fiind așteptate 17 grade Celsius pe timpul zilei și doar 3 grade noaptea. Meteorologii anunță izolat câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 25%.


Și joi vremea rece va persista. Maxima zilei va coborî la 12 grade Celsius, iar pe timpul nopții sunt așteptate temperaturi sub zero grade Celsius (-2 grade).

Vineri, 21 octombrie, vremea dă semne că se mai încălzește. Chiar dacă soarele va străluci cu putere, maxima zilei nu va urca mai mult de 13 grade Celsius.


Ziua de sâmbătă aduce la Cluj mulți nori, șansele de ploaie fiind de 25%. În ceea ce privește temperatura, maxima zilei va fi de 13 grade Celsius, iar minima de 6 grade noaptea.

Duminică șansele de ploaie cresc și mai mult (62%). Pe timpul zilei vor fi așteptate doar 15 grade Celsius, iar pe timpul nopții mercurul din termometre va ajunge la 5 grade Celsius.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Meteorologii vorbesc despre o iarnă extrem de geroasă. Gazul din depozite nu ar fi suficient

abonare newsletter