Actualitate

Accident GRAV pe centura Vâlcele-Apahida. Două persoane au fost transportate la spital. FOTO/VIDEO

Un accident rutier a avut loc, vineri seară, pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca de la Apahida-Vâlcele. În urma accidentului au fost rănite 4 persoane.

Un accident rutier a avut loc, vineri seară, pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca de la  Apahida-Vâlcele/ FOTO: IPJ Cluj Un accident rutier a avut loc, vineri seară, pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca de la Apahida-Vâlcele/ FOTO: IPJ Cluj

 

 


Accidentul s-a produs pe varianta Apahida-Vâlcele, lângă benzinăria OMV.

Potrivit ISU Cluj în urma accidentului 4 persoane au fost rănite, dintre care un bărbat și o femeie au fost transportați la spital.


„În jurul orei 18.15, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier în care erau implicate 2 autoturisme, pe varianta Apahida-Vâlcele, lângă benzinăria OMV. A intervenit Det.1 Cluj-Napoca cu 1 autospecială și TIM Centru. 

A fost acordată asistența medicală la 4 persoane, dintre care 2,  o femeie și un bărbat, au fost transp. la spital de către un echipaj SAJ și un echipaj SMURD. Nu au fost persoane încarcerate”, a transmis ISU Cluj.


„Azi, 11 noiembrie a.c., în jurul orei 18.15, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN VOCE, la km 19+785m.

Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism condus pe o stradă secundară, de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Cluj-Napoca și un autoturism condus pe DN VOCE de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Turda.


În urma evenimentului 4 persoane au primit asistență medicală.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.”, a transmis IPJ Cluj.


Sursa video: Grup WhatsApp ISU Cluj 

CITEȘTE ȘI:

Accident în Câmpia Turzii. Un motociclist a ajuns la spital

Mașina condusă de un slovac care a accidentat mortal un bărbat în Satu Mare, găsită abandonată în Bratislava. FOTO

Accident în Dej! O șoferiță nu a acordat prioritate și a lovit altă mașină. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter