Actualitate

Cod galben de ceață în Cluj-Napoca și 22 localități din județ! Vizibilitate redusă sub 50 de metri

Meteorologii au emis un cod galben de ceață în Cluj-Napoca și alte 22 de localități din județ, care scade vizibilitatea sub 50 de metri.

Cod galben de ceață în Cluj-Napoca, miercuri, 9 noiembrie / Foto: monitorulcj.ro Cod galben de ceață în Cluj-Napoca, miercuri, 9 noiembrie / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Agenția Națională de Meteorologie - ANM a emis o avertizare de cod galben de ceață pentru județul Cluj, valabilă până miercuri seara la ora 19:00.

 


Se vor semnala: local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Codul galben va fi resimțit în zonele următoare din județul Cluj: Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Baciu, Apahida, Gilău, Florești, Viișoara, Tritenii de Jos, Săvădisla, Cojocna, Ceanu Mare, Luna, Feleacu, Căpușu Mare, Gârbău, Călărași, Petreștii de Jos, Săndulești, Ciurila, Tureni, Aiton, Ploscoș.


În aceste condiții, polițiștii îi îndrumă pe șoferi să adapteze viteza, să mărească distanţa de siguranță între mașini și să evite oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă, unde e cazul.

De asemenea, folosiți luminile de ceață și nu vă angajați în efectuarea de manevre periculoase în condiții de vizibilitate redusă.

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Ceață abundentă la coborâre din Feleacu. Vizibilitate scăzută în trafic. VIDEO

Vremea se răcește considerabil în Cluj! Ce măsuri iau autoritățile pentru persoanele fără adăpost

Ultimele Stiri
abonare newsletter