Actualitate

Prezent la Cluj, Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, a confundat aeroporturile. „Salutări din Aeroportul Vuia”. FOTO

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, prezent în acest weekend la Cluj-Napoca, a confundat aeroporturile. Acesta s-a pozat în Aeroportul Cluj, iar la descrierea pozei a scris „Salutări din Aeroportul Vuia”. Aeroportul din Cluj e „Avram Iancu”.

sursă foto Facebook Dragoș Pîslaru sursă foto Facebook Dragoș Pîslaru

 

Pîslaru s-a fotografiat, duminică, în Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, alături de Ramona Strugariu Alin Mituța. Se pare că o defecțiune la un avion Wizz Air i-a ținut la sol.


„Arată ca un avion, are aripi, elice, dar nu zboară. Wizz-ul s-a stricat, salutări din aeroportul Vuia. No, mai stăm pe aici prin Cluj, ce atâta grabă…”, a scris politicianul pe Facebook.

După ce a fost taxat de internauți privind denumirea aeroportului, co-președintele REPER și-a corectat greșeala, scriind denumirea corectă a aeroportului clujean.


Traian Vuia este numele Aeroportului Internațional Timișoara.

Partidul REPER și-a lansat manifestul politic și la Cluj, în weekend. În Cluj-Napoca și la Pata Rât, membrii partidului înființat recent au purtat discuții cu cetățenii și au avut dezbateri pe teme precum educația, sănătatea, criza energetică și alte probleme de actualitate. Duminică, în cadrul unei întâlniri cu presa, europarlamentarii Dragoș Pîslaru și Ramona Strungariu au vorbit despre noua formațiune politică și obiectivele acesteia pentru următorii ani.

CITEȘTE ȘI:

Dragoș Pîslaru (USR), raportor în PE pe Rezoluția pentru Tineri: „Riscul de șomaj, de 2 ori mai mare la tinerii sub 30 de ani”

Partidul REPER, înființat oficial: „Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă”

EXCLUSIV. Ciprian Mihali, REPER Cluj: „Nu mai putem rămâne cu mâinile în sân/ Dacă va fi nevoie, voi candida”. Se bat USR și REPER pe același electorat?

Ultimele Stiri
abonare newsletter