Actualitate

Șofer rupt de BEAT, prins de Poliție când conducea pe Calea Moților! Avea o alcoolemie imensă

Un șofer a fost prins de polițiști când conducea rupt de beat pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Bărbatul avea o alcoolemie imensă.

Șofer rupt de beat, prins de polițiști conducând pe Calea Moților din Cluj-Napoca  / Foto: Google Maps Șofer rupt de beat, prins de polițiști conducând pe Calea Moților din Cluj-Napoca / Foto: Google Maps

 

 


Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Cluj-Napoca, după ce l-au prins conducând sub influența băuturilor alcoolice pe Calea Moților din municipiu.

 


Acesta avea o alcoolemie imensă - de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat:

„Bărbatul a fost interceptat în trafic la data de 29 octombrie a.c. în jurul orei 23.45, de către un echipaj de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca în timp ce conducea autoturismul pe Calea Moților din municipiu, existând suspiciunea că acesta s-ar afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au fost sprijiniți de către un echipaj din cadrul Biroului Rutier care au efectuat testarea acestuia cu aparatul etilotest, fiind indicat un rezultat de 1,77 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, necesare stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


Îu baza probatoriului administrat pe numele bărbatului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Cei trei tineri care au plantat cannabis și voiau să vândă drogurile în Cluj, arestați preventiv!

O familie din Cluj s-a trezit cu un străin dormind pe canapea: „No dă-o-ncolo! Acum îmi pare rău că nu i-am dat și o cafea”

Ultimele Stiri
abonare newsletter