Actualitate

Bărbat din Sânmartin, în stare foarte gravă după ce s-a rănit cu drujba! A fost dus la spital cu elicopterul SMURD. FOTO

Un bărbat din comuna Sânmartin a ajuns în stare gravă după ce s-a rănit cu drujba și a pierdut mult sânge. Echipajul SMURD l-a transportat la spital de urgență cu elicopterul.

Un bărbat care s-a rănit cu drujba a fost transportat la spital de urgență cu elicopterul SMURD / Foto: ISU Cluj Un bărbat care s-a rănit cu drujba a fost transportat la spital de urgență cu elicopterul SMURD / Foto: ISU Cluj

 

 


ISU Cluj a intervenit de urgență la un incident grav petrecut în comuna Sânmartin. Un bărbat de 60 de ani s-a rănit singur cu o drujbă.

 


Având în vedere că a pierdut mult sânge, bărbatul se afla în stare foarte gravă, așa că salvatorii l-au transportat de urgență la spital cu elicopterul SMURD:

„În cursul zilei de vineri un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină după ce un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, s-a rănit cu drujba, undeva lângă localitatea Cutca, comuna Sânmartin. De asemenea, la fața locului a fost dislocat și elicopterul SMURD din Punctul de Operare Aeromedicală Jibou.


În momentul sosirii salvatorilor bărbatul se afla în stare foarte gravă, după ce a pierdut o cantitate mare de sânge. Acesta a primit asistență medicală de urgență, după care a fost transportat de elicopterul la UPU-SMURD Cluj pentru investigații și îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un bătrân de 70 de ani din Dezmir deținea ilegal trei pistoale și peste 500 de cartușe în casă. FOTO

O familie din Cluj s-a trezit cu un străin dormind pe canapea: „No dă-o-ncolo! Acum îmi pare rău că nu i-am dat și o cafea”

Pădurar din Cluj, BĂTUT pentru că a fost cinstit! A confiscat lemnele unui bărbat în urmă cu doi ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter