Actualitate

Vremea rămâne plăcută în următoarele zile la Cluj! VEZI prognoza meteo pe toată săptămâna

Chiar dacă am avut parte de câteva zile mai răcoroase, meteorologii anunță o săptămână cu temperaturi plăcute și șanse mici de ploaie. Află prognoza meteo pe toată săptămâna în Cluj-Napoca.

Chiar dacă am avut parte de câteva zile mai răcoroase, meteorologii anunță o săptămână cu temperaturi plăcute și șanse mici de ploaie./ Foto: pixabay.com Chiar dacă am avut parte de câteva zile mai răcoroase, meteorologii anunță o săptămână cu temperaturi plăcute și șanse mici de ploaie./ Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit meteorologilor, soarele își va face simțită prezența în această săptămână la Cluj-Napoca.

 


Conform prognozei Accuweather, la Cluj vom avea parte o săptămână cu temperatura plăcute, iar șansele de ploaie vor fi reduse.

Luni, 24 octombrie, meteorologii anunță o zi cu soare și șanse reduse de ploaie. Pe timpul zilei vor fi așteptate 18 grade Celsius, iar pe timpul nopții 9 grade Celsius.


Marți cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar șansele de ploaie vor fi de 25%. Maxima zilei va ajunge la valoarea de 17 grade Celsius, iar minima la 7 grade.

Miercuri vremea se îmbunătățește. Cerul va fi în mare parte însorit, iar șansele de ploaie scad la 25% pe timp de zi și 3% pe timp de noapte. Temperatura pe timp de zi va fi în jur de 17 grade Celsius, iar pe timp de noapte 5 grade.


Joi, 27 octombrie, șansele de ploaie scad și mai mult (2%). Meteorologii anunță o zi cu mult soare și perfectă pentru o plimbare. Maxima zilei va fi de 16 grade Celsius, iar minima de 4 grade.

Vineri vremea este similară cu zilele precedente, Temperaturile pe timp de zi scad însă nu vor coborî sub 16 de grade Celsius, iar pe timp de noapte vor fi 4 grade Celsius.


Weekend-ul se anunță unul plăcut în Cluj-Napoca, cu maxime de 15-16 grade Celsius. Ploile nu își vor face simțite prezența decât duminică seara când șansele de precipitații sunt de 58%.

 

CITEȘTE ȘI:

Toamnă spectaculoasă pe drumul dintre Mărișel și Măguri Răcătău. Imagini filmate din dronă - FOTO

Toamna rămâne „blândă”, cu temperaturi peste medie și ploi puține. VEZI prognoza meteo pe o lună

abonare newsletter