Actualitate

Accidentul din Florești între o ambulanță și o mașină, surprins de camere. O femeie a fost rănită. VIDEO

Un accident rutier a avut loc, marți, pe strada Avram Iancu din comuna Florești. În accident au fost implicate o mașină și o ambulanță.

Accident între o mașină și o ambulanță, pe strada Avram Iancu din Florești/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca Accident între o mașină și o ambulanță, pe strada Avram Iancu din Florești/ Foto: captură ecran video Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Camerele de supraveghere amplasate în zona străzii Avram Iancu au surprins momentul impactului dintre ambulanță și mașină.

 


În urma accidentului, o femeie a fost rănită.

 


„La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 11.15, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Florești, la km 484+200m. Din primele date, coliziunea laterală s-ar fi produs între 2 autovehicule care se deplasau pe direcția Huedin spre Cluj-Napoca, respectiv o ambulanță privată condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani și un autoturism condus de o femeie în vârstă de 41 de ani. În urma impactului, femeia a necesitat îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

Sursa video: Info Trafic Cluj-Napoca


 

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Avram Iancu din Florești, între o ambulanță și o mașină! O femeie a fost rănită. FOTO

Accident CUMPLIT pe drumul E86. O familie cu doi copii și-a pierdut viața pe „drumul morții”. FOTO

Șofer mort de beat, reținut după ce a condus haotic pe Bulevardul 21 Decembrie 1989

Ultimele Stiri
abonare newsletter