Actualitate

Șofer mort de beat, reținut după ce a condus haotic pe Bulevardul 21 Decembrie 1989

Un bărbat de 34 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a fost prins conducând haotic pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca.

Un bărbat de 34 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a fost prins conducând haotic pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: pixabay.com Un bărbat de 34 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a fost prins conducând haotic pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: pixabay.com

 

 


„La data de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Apahida, după ce a fost depistat conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 21.50, bărbatul a fost interceptat de polițiști după ce a fost observat conducând haotic un autoturism pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca.


Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.

Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, în data de 16 octombrie, un bărbat de 54 de ani a fost prins conducând beat pe un drum din Huedin.


„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au constatat o infracțiune de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, aspecte cercetate în cadrul unui dosar penal.

În cauză a fost identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care a fost oprit de polițiști în timp se deplasa cu un autoturism în localitatea Râșca. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0.76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice”, a adăugat IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Șoferul care a produs accidentul de pe Calea Mănăștur era BEAT. Inconștiența lui a rănit trei persoane

INCONȘTIENȚĂ la volan! Bărbat de 44 de ani, prins BEAT la volan în Apahida

Șofer de RALIURI, prins pe drumul Sfântul Ioan. S-a ales cu amendă și cu permisul suspendat

Ultimele Stiri
abonare newsletter