Național

Accident CUMPLIT pe drumul E86. O familie cu doi copii și-a pierdut viața pe „drumul morții”. FOTO

Doi copii şi doi adulţi, membri ai aceleiaşi familii, au murit într-un accident rutier produs, în noaptea de miercuri spre joi, pe drumul european E85 numit și „drumul morții”.

Doi copii şi doi adulţi, membri ai aceleiaşi familii, au murit într-un accident rutier produs, în noaptea de miercuri spre joi, pe drumul european E85 numit și „drumul morții”/ Foto: ISU Neamț Doi copii şi doi adulţi, membri ai aceleiaşi familii, au murit într-un accident rutier produs, în noaptea de miercuri spre joi, pe drumul european E85 numit și „drumul morții”/ Foto: ISU Neamț

 

 


Doi copii şi doi adulţi, membri ai aceleiaşi familii, au murit într-un accident rutier produs, în noaptea de miercuri spre joi, pe drumul european E85, în afara localităţii Săbăoani, din județul Neamț.

 


„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe drumul judeţean 208, dinspre Mirceşti, ajuns în intersecţia cu E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 ani, din judeţul Prahova, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a patru persoane din Roznov, aflate în autoturismul în cauză, şi rănirea alteia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Un minor a scăpat ca prin minune

Persoanele decedate au vârste de 9, 12, 31 şi 35 de ani, iar minorul rănit are 14 ani.


Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a precizat că şi şoferul autoutilitarei a fost rănit.

„Până la sosirea forţelor de intervenţie, conducătorul autoutilitarei s-a autoevacuat, iar un pasager din autoturism a fost scos de către participanţii la trafic. Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au acţionat pentru descarcerarea celor patru victime, doi adulţi şi doi copii. Imediat după ce au fost scoase din autoturism, echipajele SAJ şi SMURD au preluat victimele şi au început manevrele de resuscitare. Din păcate, nicio persoană nu a răspuns acestor manevre, medicul de pe ambulanţa SAJ declarând decesul acestora. Un băiat de 14 ani, pasager în autoturism, a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 57 de ani, a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.


Potrivit primelor cercetări, şoferul autoturismului a intrat pe drumul european E85 fără să respecte indicatorul „Oprire”.

Poliţiştii încearcă identificarea victimelor având în vedere că acestea nu ar avea un domiciliu stabil. Ancheta continuă în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident în Turda! Două mașini au ajuns pe trotuar în urma impactului. FOTO

Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu TIR-ul în șanț, lângă Morlaca! FOTO

Accident între două mașini, în județul Cluj! Un bătrân a rămas ÎNCARCERAT. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter