Actualitate

Șofer de RALIURI, prins pe drumul Sfântul Ioan. S-a ales cu amendă și cu permisul suspendat

Un șofer a fost depistat, miercuri, în timp ce conducea cu 107 km/h în municipiul Cluj-Napoca, pe drumul Sfântul Ioan. Acesta a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Un șofer a fost depistat, miercuri, în timp ce conducea cu 107 km/h în municipiul Cluj-Napoca, pe drumul Sfântul Ioan/ Foto: Google Maps Un șofer a fost depistat, miercuri, în timp ce conducea cu 107 km/h în municipiul Cluj-Napoca, pe drumul Sfântul Ioan/ Foto: Google Maps

 

Șoferul s-a ales cu amendă și cu permisul suspendat.


 

„În jurul orei 17.00, un conducător auto în vârstă de 40 de ani, a fost oprit de polițiști pe drumul Sfântul Ioan, din Cluj-Napoca, după ce a fost înregistrat cu aparatul de măsurare a vitezei, rulând cu autoturismul cu 107 km/h, pe un sector unde limita maximă admisă este de 50 km/h.


Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

VITEZĂ-RECORD pe A1: 281 km/h, pe sector de 100km/h. Șoferul, un ceh, a fost „premiat” de polițiști

20 de MORȚI și peste 100 de RĂNIȚI pe drumurile Clujului, anul acesta. Viteza excesivă și traversările ilegale, principalele cauze

Ultimele Stiri
abonare newsletter