Actualitate

Vulpoi accidentat, salvat de voluntari și polițiști din Cluj

O vulpe accidentată pe o șosea de la ieșirea din Cluj-Napoca a fost salvată de voluntari, alături de polițiști.

FOTO: Facebook/ Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului Cluj FOTO: Facebook/ Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului Cluj

 

 


Reprezentanții Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului (OPMCB) Cluj au intervenit la un incident semnalat de autorități pentru a salva o vulpe rănită la ieșirea din oraș, probabil victimă a unui accident rutier.

 


Un voluntar și doi polițiști ai secției 4 s-au deplasat la fața locului, de unde au reușit să captureze animalul pentru a fi transportat la clinica de urgențe veterinare a USAMV Cluj.

Vulpoiul are șanse mari să se vindece și să fie eliberat.


„Am primit un apel din partea autorităților privitor la o vulpe rănită la ieșirea din oraș, probabil victimă a unui accident rutier. Un voluntar al Organizației s-a deplasat la locul indicat pentru a observa și soluționa problema.

Cu ajutorul foarte implicat al polițiștilor din patrula secției 4 am început urmărirea, imobilizarea și contentionarea animalului în condiții de siguranță și ulterior a fost transportat către clinica de urgențe a USAMV Cluj-Napoca pentru a primi îngrijiri medicale.


Le mulțumim în mod deosebit echipajului de poliției și colegilor lor din dispecerat, dar și poliției locale Cluj-Napoca! Avem speranțe că vulpoiul va fi reabilitat și eliberat”, au transmis cei de la Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Vulpe lovită de mașină, salvată de pe marginea drumului, pe Valea Chintăului - FOTO

abonare newsletter