Actualitate

Studenții pot cere online cardul de transport cu 120 de călătorii gratuite în Cluj-Napoca

Studenții, masteranzii și doctoranzii care doresc un card de transport cu 120 de călătorii gratuite în Cluj-Napoca pot depune online solicitări pentru a le fi emis acest tip de abonament.

sursă foto Facebook Emil Boc sursă foto Facebook Emil Boc

 

Primăria municipiului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public anunță că începând cu data de 14 octombrie studenții, masteranzii și doctoranzii pot transmite on-line solicitările pentru emiterea cardului de transport încărcat cu abonament gratuit cu 120 de călătorii pe lună, valabile în Cluj-Napoca, accesând site-urile Companiei de Transport Cluj sau al Primăriei.


Cardul se va emite în câteva zile de la solicitare, iar solicitanții vor fi informați pe email cu privire la data și locul de unde pot ridica cardurile de transport.

„Pentru abonamentele cu reducere și pentru reîncarcarea cardurilor emise în anii precedenți, vă rugăm să vă adresați în continuare centrelor de vânzare carduri”, transmit reprezentanții Companiei de Transport Public.


Abonamentele se vor putea prelungi ulterior la automatele din stații, cu condiția ca abonamentul de pe card să nu fi expirat. 

CITEȘTE ȘI:

Studenții așteaptă la cozi ORE întregi pentru abonamentele de transport. Boc: „Trebuie să fim riguroși, nu lăsăm loc pentru abuz”

CTP Cluj-Napoca anunță eliberarea abonamentelor de transport gratuite și cu reducere pentru studenții, masteranzii și doctoranzii înscriși în anul universitar 2022-2023

CTP Cluj-Napoca – anunț privind abonamentele pentru elevii domiciliați în Zona Metropolitană Cluj

abonare newsletter