Anunțuri

CTP Cluj-Napoca – anunț privind abonamentele pentru elevii domiciliați în Zona Metropolitană Cluj

Abonamente pentru elevii domiciliați în Zona Metropolitană Cluj

 Transportul elevilor efectuat de Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA pe teritoriul unităților administrativ-teritoriale membre ale Asociației Metropolitane de Transport Cluj (UAT Municipiul Cluj-Napoca, UAT Florești, UAT Baciu, UAT Apahida, UAT Gilău, UAT Ciurila, UAT Feleacu, UAT Chinteni)  este considerat transport local  și gratuitatea trebuie asigurată de autoritățile administrației publice locale :


             Pentru elevii cu domiciliul în UAT: Apahida, Baciu, Ciurila, Chinteni, Feleacu, Gilău, titlurile de călătorie vor fi eliberate în baza:

  • adeverința eliberată de UAT-se reține;
  • carte de identitate părinți/elevi -copia se reține;
  • carnetul de elev vizat pe anul școlar în curs -copia se reține
  • cardul de transport.

           Pentru elevii cu domiciliul în UAT Florești  care au avut abonament în anul școlar 2021-2022 titlurile de călătorie vor fi eliberate în baza:


          -  carte de identitate părinți/elevi -copia se reține;

          -  carnetul de elev vizat pe anul scolar în curs -copia se reține


           - cardul de transport.

           Pentru elevii cu domiciliul in UAT Florești  care nu au avut abonament în anul școlar 2021-2022 titlurile de călătorie vor fi eliberate în baza:


          -  adeverința  emisă de Primăria comunei Florești;

          -  carte de identitate părinți/elevi -copia se reține;


             -    carnetul de elev vizat pe anul școlar în curs -copia se reține

             - cardul de transport.

Pentru elevii care nu au mai avut card se completează suplimentar Cererea de emitere card și acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal. Primul card este gratuit. 

Înlocuirea unui card pierdut se face contra sumei de 10 lei, la Centrul de vânzare carduri de pe Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 79A.

             Documentele solicitate de CTP în vederea obținerii titlurilor de călătorie de către elevi sunt obligatorii, fiind prevăzute de legislația în vigoare, inclusiv de hotărârile consiliilor locale ale UAT-urilor membre ale Asociației Metropolitane de Transport.

COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC CLUJ

abonare newsletter