Actualitate

Cum va fi vremea în weekend la Cluj-Napoca. Vom avea parte de zile cu soare sau ploi?

Clujenii vor avea parte de mai multe zile în care ploaie își va face simțită prezența, dar și zile când soarele va străluci cu putere pe timpul zilei. Vezi prognoza meteo în următoarele patru zile.

Clujenii vor avea parte de mai multe zile în care ploaie își va face simțită prezența, dar și zile când soarele va străluci cu putere pe timpul zilei/ Foto: monitorulcj.ro Clujenii vor avea parte de mai multe zile în care ploaie își va face simțită prezența, dar și zile când soarele va străluci cu putere pe timpul zilei/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Potrivit meteorologilor, weekend-ul acesta soarele își va face din plin prezența.

 


Conform prognozei Accuweather, la Cluj-Napoca vom avea parte de un weekend plăcut.

Joi, 13 octombrie, ploaie rămâne prezentă în Cluj-Napoca, șansele de precipitații fiind de 84%. Maxima zilei va ajunge la 17 grade Celsius, iar minima va coborî până la valoarea de 8 grade Celsius.


Vineri scăpăm de ploi, șansele de precipitații fiind de 7%. Cerul va fi în mare parte însorit, iar pe timpul nopții sunt așteptate câteva reprize de ploaie. Temperaturile maxime vor rămâne în jurul valorii din ziua precedentă.

Ziua de sâmbătă vine fără șanse de ploaie, însă temperaturile rămân în jurul valorilor din ziua de joi și vineri. Pe timpul zilei vor fi așteptate 17 grade Celsius, iar noaptea doar 6 grade Celsius.


Duminică cerul va fi în mare parte însorit, iar șansele de ploaie vor fi de 12%. Maxima zilei va ajunge la 17 grade Celsius, iar minima va coborî până la valoarea de 6 grade Celsius.

 

CITEȘTE ȘI:

Zile însorite, nopţi reci şi brumă în luna octombrie, dar şi temperaturi „estivale” de 38 de grade Celsius

Furtuna a făcut RAVAGII în județul Cluj! Copaci căzuți, case inundate și mai mulți stâlpi de curent au fost afectați. FOTO

abonare newsletter