Actualitate

VIDEO. Un bărbat a CĂZUT 5 metri cu ATV-ul într-o carieră de piatră din Cluj! A fost preluat de elicopterul SMURD

Un bărbat căzut într-o carieră de piatră cu ATV-ul, în județul Cluj, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital de urgență.

Un bărbat a CĂZUT 5 metri cu ATV-ul într-o carieră de piatră din Cluj / Foto: ISU Cluj Un bărbat a CĂZUT 5 metri cu ATV-ul într-o carieră de piatră din Cluj / Foto: ISU Cluj

 

Pompierii au avut o intervenție pentru salvarea unui bărbat de 30 de ani căzut cu ATV-ul într-o carieră de piatră din județul Cluj.


Bărbatul a căzut 5 metri cu ATV-ul:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda și elicopterul SMURD Jibou au intervenit în această după-amiază pentru a salva un bărbat căzut cu ATV-ul, de la o diferență de nivel de aproximativ 5m, într-o carieră de piatră de pe raza localității Cheia, comuna Mihai Viteazu. Alerta a venit în jurul orei 13.20, iar la fața locului salvatorii au găsit un bărbat de aproximativ 30 de ani, care prezenta multiple traumatisme, se afla în stare de conștiență și era cooperant”, a transmis ISU Cluj.


Victima a fost stabilizată de către echipajul SMURD la locul unde a fost găsită, după care echipajul de pompieri la evacuat cu targa până la drumul de acces, pentru a fi evaluată și asistată în ambulanța SMURD.

După evaluarea efectuată de către echipajul elicopterului SMURD, bărbatul a fost preluat de elicopter și transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

CITEȘTE ȘI:

Băiat de 11 ani, lovit de remorca unei autoutilitare în Luna

Accident la ieșire din Huedin, între o mașină și un tractor! Trei persoane, transportate la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter