Actualitate

O mașină a luat FOC în timp ce mergea pe strada Câmpului din Cluj-Napoca. FOTO

O mașină a luat foc în timp ce se deplasa pe strada Câmpului din Cluj-Napoca. Incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice.

O mașină a luat FOC în timp ce mergea pe strada Câmpului din Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj O mașină a luat FOC în timp ce mergea pe strada Câmpului din Cluj-Napoca / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii au intervenit la un incendiu la o mașină, pe strada Câmpului:

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru a stinge flăcările ce au cuprins o mașină, în timp ce rula pe strada Câmpului din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 17.30, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere a incendiilor.

În momentul sosirii echipajului, focul se manifesta la compartimentul motor cu pericol de extindere la habitaclul vehiculului. Pompierii au folosit o linie de stingere tip D, de înaltă presiune, pentru stingerea focului, fiind evitată propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.


Nu au fost persoane care să solicite consult medical, în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au arătat ca și cauză probabilă a incendiului o defecțiune a instalației electrice a autoturismului”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Centrul de Transfuzie Sanguină, apel la clujeni: „Este nevoie urgentă de sânge!”

Bătrână de 83 de ani, lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter