Ştiri din Transilvania

Bătrână de 83 de ani, lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni. FOTO

O femeie în vârstă de 83 de ani a fost accidentată grav de un autoturism, joi, în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

O femeie în vârstă de 83 de ani a fost accidentată grav de un autoturism, joi, în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, în localitatea Mândruloc/ Foto: aradon.ro O femeie în vârstă de 83 de ani a fost accidentată grav de un autoturism, joi, în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, în localitatea Mândruloc/ Foto: aradon.ro

 

 


O femeie în vârstă de 83 de ani a fost accidentată grav de un autoturism, joi, în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, în localitatea Mândruloc, traficul pe DN 7 fiind complet blocat 30 de minute după accident.

 


Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, la volan se afla o femeie în vârstă de 68 de ani, din Arad.

„În timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Mândruloc, a accidentat o femeie de 83 de ani, din localitate, care traversa drumul public pe trecerea pentru pietoni. În urma impactului, femeia de 83 de ani a fost accidentată grav, fiind transportată la spital pentru evaluarea stării sale şi acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis poliţiştii.


Şoferiţa a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier a fost complet blocat pe DN 7 aproximativ 30 de minute, în urma accidentului.


 

CITEȘTE ȘI:

Accidentul de lângă Opera Națională. Un șofer A TRECUT PE ROȘU și a lovit alte trei mașini. FOTO

Studentă din Cluj, lovită MORTAL de o mașină în Italia. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

abonare newsletter