Actualitate

Șoferul care a omorât-o pe Diana Zaharie și apoi a fugit a fost ELIBERAT

Șoferul care a lovit-o mortal pe un drum din Italia pe Diana Zaharie, artistă și studentă la Cluj, a fost eliberat din arest.

Șoferul care a omorât-o pe Diana Zaharie și apoi a fugit a fost ELIBERAT. FOTO 1: La Repubblica; FOTO 2: CareiNews Șoferul care a omorât-o pe Diana Zaharie și apoi a fugit a fost ELIBERAT. FOTO 1: La Repubblica; FOTO 2: CareiNews

 

 


Șoferul care a ucis-o în Italia pe Diana, o tânără în vârstă de 23 de ani din Carei, artistă și studentă la Cluj-Napoca, a fost lăsat în libertate, informează jurnaliștii italieni de la la Repubblica și frosinonetoday.it. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, pe care polițiștii l-au identificat ca fiind responsabil de accidentul în care tânăra Diana Zaharie și-a pierdut viața, în dimineața de 12 septembrie 2022, în zona Lazio din Italia.

 


Investigațiile carabinierilor din Compagnia di Cassino s-au îndreptat imediat către navetiștii care, în fiecare zi, parcurg drumul de stat pentru a ajunge la fabricile din zonă care își deschid porțile la primele ore ale dimineții. Carabinierii au reușit să-l identifice după aproape douăzeci de zile de investigații, datorită unor probe de la locul accidentului și imaginilor camerelor de supraveghere video amplasate în zonă.

Confruntat de polițiști, bărbatul și-a recunoscut fapta. El a declarat că nu a putut evita impactul și că a fugit de la locul accidentului, fiind cuprins de panică. Nu a explicat, însă, de ce nu s-a predat în următoarele ore sau zile.


Astfel, deși a fugit de la locul accidentului, fără să încerce să-i acorde primul ajutor fetei, bărbatul va fi judecat în libertate. Inițial, acesta a fost pus în arest la domiciliu, însăa fost eliberat după câteva zile. 

Diana Zaharie era artistă, studentă la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca și ar fi împlinit 23 de ani în octombrie. Trupul fetei a fost văzut de-a lungul drumului de o asistentă medicală, aflată în drum spre spital.

CITEȘTE ȘI:

Studentă din Cluj, lovită MORTAL de o mașină în Italia. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

Ultimele Stiri
abonare newsletter