Ştiri din Transilvania

Un tânăr fără permis a furat două mașini într-o singură noapte și a făcut accident cu ambele, în Sibiu

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut după ce a furat două mașini și a făcut accident cu ambele. Nu avea nici permis de conducere.

Un tânăr fără permis a furat două mașini într-o singură noapte și a făcut accident cu ambele / Foto: Poliția Română - Facebook

 


Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce, fără a avea permis de conducere, a furat o mașină, a intrat în şanţ cu ea, apoi a mai furat una cu care a intrat în gardul unei clădiri, informează luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.


 

„Bărbatul, care nu deţine permis de conducere, este bănuit că, în noaptea de 1 spre 2 octombrie, în timp ce se afla în localitatea Cristian, ar fi sustras un autoturism, parcat şi cu cheile în contact, pe care l-ar fi condus aproximativ 3 kilometri, după care ar fi pierdut controlul direcţiei, oprindu-se în şanţ. Bărbatul ar fi abandonat autoturismul avariat şi, după o scurtă deplasare pe jos, ar fi sustras un alt autoturism, parcat şi cu cheile în contact, şi l-ar fi condus pe o distanţă scurtă deoarece a intrat în coliziune cu gardul unui imobil”, precizează reprezentanţii IPJ Sibiu.


Ambele evenimente s-au soldat doar cu pagube materiale.

Poliţiştii l-au prins duminică pe bărbat şi l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliţiei Oraşului Sălişte, Post Poliţie Cristian, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.


Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, distrugere din culpă, conducere fără permis.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe strada Aurel Vlaicu! O betonieră a intrat într-o mașină a unei școli de șoferi. VIDEO

Accident grav pe Bulevardul Muncii. Un bărbat și trei tinere sub 19 ani, transportați la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter