Actualitate

Accident grav pe Bulevardul Muncii. Un bărbat și trei tinere sub 19 ani, transportați la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, duminică, pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

Un accident rutier a avut loc, duminică, pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj Un accident rutier a avut loc, duminică, pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

 

Un accident rutier a avut loc, duminică, pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.


 

Potrivit ISU Cluj, în urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate în mașină.


Un accident rutier a avut loc, duminică, pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca/ Foto: ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Muncii. În accident au fost implicate două autoturisme. Din primele informații primite de la fața locului, într-un autoturism sunt blocate două victime, conștiente și cooperante. Salvatorii lucrează pentru extragerea lor. Iau parte la misiune două autospeciale, dintre care una cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și una SAJ”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE ORA 19:33

„Vor fi transportați la spital un bărbat de 33 de ani și trei tinere: două dintre acestea au 18 ani și cealaltă 17. Cu toții sunt conștienți și cooperanți”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE ORA 20:49

„La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii au fost solicitați să intervină la un accident rutier pe DN VOCNE la km 2+850m.

Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe direcția Cluj-Napoca spre Dej, care ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Apahida.


În urma impactului, atât cei doi conducători auto cât și două tinere de 17 și 18 ani au avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportați la o unitate medicală.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ. Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ o oră si jumătate”, a transmis IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Urmările accidentului grav din Jucu. 4 adulți și un copil au ajuns la spital. FOTO/VIDEO

Accident GRAV între două mașini, în Jucu. Unul dintre șoferi s-a dat cu mașina „peste cap”. FOTO/VIDEO

abonare newsletter