Actualitate

Accident GRAV între două mașini, în Jucu. Unul dintre șoferi s-a dat cu mașina „peste cap”. FOTO/VIDEO

Un accident rutier între două mașini a avut loc, duminică după-amiază, în Jucu de Mijloc, județul Cluj. Trei persoane au rămas încarcerate în mașina răsturnată.

Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, în Jucu de Mijloc, jud. Cluj/ Foto: monitorulcj.ro Un accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, în Jucu de Mijloc, jud. Cluj/ Foto: monitorulcj.ro

 

În accident au fost implicate două mașini, iar una dintre ele este răsturnată .


„Polițiștii intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe DN1C E578, la km18, în urma unui apel 112, efectuat la ora 13:42. Din primele informații este vorba despre o coliziune între 2 autovehicule, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Accident GRAV în Jucu/ Foto: Cosmina Măcicășan/monitorulcj.ro
Accident GRAV în Jucu/ Foto: Cosmina Măcicășan/monitorulcj.ro

„Se deplasează la fața locului două autospeciale, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe SAJ. Voi reveni cu informații”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE ora 14:35

„Au fost implicate în accident două autoturisme, dintre care unul era răsturnat atunci când au ajuns forțele noastre la fața locului. De asemenea, pompierii au găsit 6 persoane, dintre care 3 erau blocate în mașina răsturnată, potrivit primelor informații. Salvatorii au extras în siguranță toate victimele, care sunt evaluate de către echipajele medicale. Față de ce am comunicat anterior, la intervenție iau parte forțe suplimentate. Astfel, la misiune intervin două autospeciale, dintre care una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și trei ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Cluj.

Vom revenii cu detalii


Sursa video: Monitorul de Cluj

CITEȘTE ȘI:

Un pompier aflat în timpul liber, printre primii salvatori la accidentul din Feleacu. FOTO

Accident între două motociclete în Sinaia. Două persoane au fost transportate la spital

Accidentul de lângă Opera Națională. Un șofer A TRECUT PE ROȘU și a lovit alte trei mașini. FOTO

Accident cu 4 mașini în Feleacu! 5 persoane au fost transportate la spital. FOTO/VIDEO

abonare newsletter